trillworld

Jadzia Dax, Ezri Dax, Trill-ST-Epizodok es egyeb
Fizologiai részletek és egyéb érdekességek
Tudj meg minnél többet a Trill-kulturárol
Háttérképek, hangfile-k és WinampSkin-k
Mi történik a kulliszák mögött
Beam me up!

Üdvözöllek a Trillworld-n !

Miután egy csomo Csillagflottás, Klingon és Borg oldalt látthatunk , itt az ideje hogy legyen egy oldal aminek a közpöntjában az Alfa Kvandráns "legszebb" faja - a Trill.

Jó nézelödést, Daxy ^^

Hírmorzsák:

2002.09.01: Terry Farrell megházasodott

Jadzia Dax-t alakito szinész hozzá ment az ugyan csak szinész Brian Baker-hez Szeptember 1-n az "Eifelturm inside the Paris-Hotel"-ben, Las Vegasban. Sok boldogsádot és szerencsét a jövöben neki és a férjének Trillworld-töl!

2002.07.07: Tíz éves DS9-Jubileum

Marco Palmieri (szerketöje a Trek novelláknak a Amerikai hivatalos könyvkiado ház zseb könyvek) mostanában közölték hogy az ö terve a 10-éves évfordulora a Star Trek: Deep Space Nine, lesz elkezdve 2003 Januárjában. "Dax életei" majd kilesz adva nagyboltokban. A könyvtartalmazza a .

(DSi Hírszolg.:)

®Star Trek is a registered trademark of Paramount Pictures registered in the United States Patent and Trademark Office. ©Star Trek: ©Star Trek: The Next Generation, ©Star Trek: Deep Space Nine, and ©Star Trek: Voyager are Trademarks of PARAMOUNT PICTURES. These site is a non-profit fan website and has no affiliation with Paramount Pictures. This site is optmised for Internet Explorer and a resolution of at least 800x600.